Channeling Grandma Chandra, 23 september 2013

 

Grandma Chandra heeft de hele meditatie aan ons allemaal gewerkt en ze heeft nog een boodschap.

 

My name is Chandra, Chief Golden Light Eagle gave me the additional name of Grandma while in the human body I’am so young.

The reason why;  is because of the level that I’am a representative of.; You can call me a Grandma and it is ok.

Ik spreek verder tot jullie in jullie taal.

Ik spreek alle talen en ik ben hier vandaag aanwezig omdat nog bepaalde processen in elk van jullie aanwezig, jullie verdienste waren om nog verder aan te werken en dit heb ik ook gedaan.

Eén ding, één verduidelijking dien ik jullie nog extra mee te geven.

Zoals jullie weten ben ik multi-dimentionaal , dit betekent ; in meerdere dimensies tegelijkertijd aanwezig en kan ik mij dus ook van de ene naar de andere spontaan verplaatsen om datgene op te halen wat op dat moment aan de orde is.

Ik dien jullie te verduidelijken ; dat ook jullie , elk van jullie , iedere mens op deze planeet -aarde ; Multi-dimensioneel is.

Op ziele niveau zijn ook jullie , natuurlijk , als aspect van die ziel op deze planeet aarde in een fysiek lichaam aanwezig maar ook tegelijkertijd in elf andere dimensies aanwezig en misschien wisten jullie dit al , doch wat belangrijk is , is dat jullie dit ook aanvaarden.

Door die aanvaarding kunnen jullie vele beter de informatie ophalen van uit jullie hart , van uit jullie gevoel , van uit jullie intuïtie, je ziel die je bent , want je ziel kent alle informatie. Het is enkel de beperking van de overtuigingen die bij jullie de grote ballast vormen , de afscherming , het niet volledig in het vertrouwen kunnen gaan , in de overgave , in het gevoel omdat jullie mentale denken al deze overtuigingen steeds opnieuw benut ;

En dit ;om jullie maar niet in jullie ziele functie te kunnen toelaten. Doch besef dat ; datgene wat ik en zovele andere hogere wezens , wat wij allemaal ,  continue naar deze aarde toe verankeren , binnen brengen , realiseren , zodat wij het jullie steeds gemakkelijker gaan maken om dit toe te laten.

Daarom ga aub niet mee in welke vorm van angst dan ook. Blijf in dat vertrouwen, blijf in die overgave ; want alle hulp, alle ondersteuning is aanwezig ; het is enkel jullie vrije keuze.

Jullie invalshoek die bepaald hoe het er voor jullie kan uitzien en wij hebben slechts één bekommernis en dat is het optimale geluk van elk individu continu niet enkel een moment, niet enkel een fragment, neen, continu.

Laat dit goed de komende dagen en weken doordringen. Ik breng het regelmatig in jullie herinnering ook al herken je me niet ik kom bij elk van jullie op jullie te helpen en te ondersteunen.

Zet dus door, en weet dat je zo geliefd bent dat wij jullie met meer respect bejegenen dan jullie dit kunnen voorstellen. Jullie zijn de creatoren jullie hebben het volledige potentieel en wij weten dat jullie dit realiseren. Laat dit dus ook de ondersteuning zijn voor jullie vertrouwen. 

Ik groet jullie, Ik ben Chandra. 

Namaste.

Terug naar channelingen