Hathor Mie 25/06/12

 

Mijn Naam is Mie.

Ik ben de afgevaardigde van het volk voor vele jullie bekend  als de Hathors het is de eerste maal dat ik via deze weg via deze persoon mij tot jullie richt.

Datgene wat zich in deze periode manifesteert is enorm belangrijk en natuurlijk verlangen wij en verwachten wij ook niet van jullie dat jullie dit optimaal kunnen bevatten.

Dit is ook niet nodig ; wij de Hathors,  zijn afkomstig van een ander stellerstelsel en zijn ooit via jullie bekende planeet Sirius naar planeet aarde gekomen en hebben ons geruime tijd  gevestigd op de planeet Venus.

Eonen geleden  reeds , in periodes die  nergens op aarde beschreven staan maar wel de kenmerken nog van aanwezig zijn,  kwamen wij reeds naar hier  om deze planeet en zijn  bewoning te helpen sturen, te begeleiden, in al zijn facetten  en ook de  mensheid  de nodige kennis  hebben bijgebracht  om door al deze cyclussen  en al deze processen te kunnen gaan .

De lering  en ik herhaal dit woord , de lering is het belangrijkste aspect om toe te laten in jezelf en vooral ook in de andere.

Wij hebben de mensheid geholpen  in het realiseren van de 3 grote piramides in het land Egypte genaamd, wij hebben geholpen bij de uitlijning hiervan ook de grote sfinx en heel wat andere projecten als ook  het dagdagelijkse begeleiden van individuen .

Wij kozen ooit voor Maria, wij kozen ooit Maria Magdalena als partner van de lichtbrenger;  de Christus,  om op die manier de lijn van het leeuwenvolk ,wat ook onze naam is,  verder te zetten.

 Begrijp dan ook waarom de tempel in Jeruzalem in jullie overlevering de leeuwen poort nog dient te worden geopend

Dit is de poort in verder zetting van de nieuwe creatie waarin ook wij de hele mensheid en deze planeet blijven helpen en blijven ondersteunen welke ook de keuzes mogen zijn .

Besef en ga in het vertrouwen dat datgene wat noodzakelijk is,  ook gebeurt , maar dat datgene wat niet de bedoeling is ook niet zal  plaatsvinden .

Dit is noodzakelijk , dit naar jullie toe de verduidelijken,  zodat jullie eindelijk komaf kunnen maken met al die oude processen met al die oude overtuigingen die gebaseerd zijn op angst ; laat dit los,  stop met deze eigen creatie.

Want het is een van de grootste afremmers van jullie prachtige evolutie van jullie hemelse proces

Wij danken jullie op het niveau , wat jullie bevattingsvermogen te boven gaat,  maar voel het in jullie hart , voel onze warmte , voel onze onuitputtelijke liefde voor jullie en ga in de overgave , ga in het vertrouwen, zodanig dat jullie creatie kracht optimaal manifest word

dank u wel

Ik ben Mie

Namaste

 

 

Terug naar channelingen