Hathor Mie

 

Op maandag 10/09/2012 was er weer een mooie meditatie in een liefdevolle energie.
De Hathor had aan Walter gevraagd om mee in de meditatie ruimte te mogen komen om extra aanwezig te zijn, en op het einde van de meditatie is de Hathor Mie doorgekomen met een channeling. zie lees meer...

 

 

Gegroet geliefden,

Ik ben Mie, gezand van het Leeuwenvolk op aarde.

Wij de Hathors begeleiden jullie langer dan jullie geheugen onder welke vorm dan ook zich kan herinneren. Langer dan jullie ooit geïncarneerd zijn op deze planeet. Van uit jullie oorsprongsster, waren wij hier reeds actief.

Wij houden zielsveel van jullie, zoveel dat het zelfs voor het menselijke gevoel niet weer te geven is, niet te begrijpen is, gevoelsmatig, niet kan worden weergegeven want het is niet te evenaren.

Wij zijn enorm blij met elk van jullie, wij zijn enorm fier op elk van jullie’s proces, elk van jullie zonder uitzondering, doet het goed, je gaat je weg , je gaat in de overgave , je gaat in het vertrouwen, je gaat voor de liefde.

Maar wij benadrukken dat nog te veel jullie liefde versnippert wordt, eerst naar anderen toe, naar andere doelstellingen toe, dan wel naar jullie eigen proces.

Natuurlijk is het een gang van zaken zoals jullie dit plegen te noemen, natuurlijk dient het zijn weg te volgen nog in ondersteuning van jullie proces vragen we jullie met aandrang ga volop met je aandacht, met je liefde, in de eerst plaats kijken naar jezelf en door meer en meer naar jezelf te kijken leer jij jezelf ook veel beter kennen en ben je niet bezig om al die anderen eerst te leren kennen en verpil je, je tijd en energie van datgene wat nu niet aan de orde is, elk individu dient bezig te zijn met zichzelf met zijn of haar eigen groeiproces met haar of zijn gevoelens in een gezamenlijke opbouw zodat elk individu optimaal groeit in positieve verwoording, van positieve eigenschappen, van positieve opbouwende inzichten, om uiteindelijk bewust te worden “WIE JIJ DAN WEL BENT”.

Ga dus door maar vanuit dit nieuwe inzicht zijn nieuwe intenties zijn nodig om nog meer te focussen op je eigen proces, heel liefdevol, heel speels, heel soepel en vooral HEEL.

HEEL in die zin van steeds opnieuw in de genoegdoening terecht te komen van uit beloning van uit jouw ziele aspect telkens wanneer jij iets correct doet, naar jezelf toe, beloning is er telkens onmiddellijk, en dit stukje bij beetje maakt jou HEEL, op alle vlakken op alle niveaus en in alle dimensies en datgene wat jullie hier mee helpen realiseren dat genen waar jullie hier mee voor gekozen hebt zo vele duizenden jaren geleden om dit mee te helpen realiseren, NU, is datgene wat jullie op ziele niveau vertegenwoordigen, datgene dat volledig heel zijn, is onder één woord voor jullie begrippen begrijpbaar weer te geven in dat ene woord LIEFDE. Liefde in al zijn facetten waar jullie een glimp van hebben kunnen opvangen tot nu toe maar vertrouw er op dat jullie steeds meer in de diepere vormen een fijnere afstemmingen naar wat eigenlijke liefde eigenlijk is en betekend gaat terecht komen.

Nogmaals ga dus door, speel het spel, want dit is het, het spel van bewustwording van HEEL wording door al deze verschillende fases van dimensies tot optimale realisatie  van de uitzuivering van on balansen en realisaties van de optimale positieve creatie LIEFDE.

Wij danken jullie, van uit een niveau wat voor jullie niet te bevatten is, maar dat is ook niet nodig, ga gewoon in de aanvaarding van deze dankbaarheid en voel ze binnen komen, NU op dit eigenste moment van zachte trilling als een liefkozing voor heel jouw lichaam.

We laten het je nu voelen, ontkennen heeft geen nut want dit overstijgt het niveau van de ontkenning, dit overstijgt elk niveau van beperking.             .

Dus nogmaals ga door, in volle vertouwen , in volle overgave en inzicht dat jullie allemaal één voor één creators zijn van LIEFDE.

Ik dank jullie,

Ik ben Mie,

Namaste.

Terug naar channelingen