Lezing, meditatie, boekbespreking
12162039_10153361599403292_242122808_o.j

BOEKPRESENTATIE BELGIE: HET VIJFDE ELEMENT
Heel de wereld…

De wereld staat op een kruispunt. Bossen staan in brand, ijskappen smelten, mensen gaan de straat op.

Wat we al decennia hebben zien aankomen wordt werkelijkheid: we bevinden ons in een wereldwijde crisis van ongekende omvang.

Technologisch zijn we inmiddels tot alles in staat. Maar biedt ons dat de oplossing? Of is er een andere uitweg? 
Ton van der Kroon reisde naar de meest moeilijk bereikbare plaatsen op aarde om een antwoord te vinden:  Gaza, Noord Korea, Iran, Kashmir en De Himalaya’s.

Het resultaat is een onvoorstelbare ontdekkingsreis die hij vastlegde in ‘Het Vijfde Element’: Een spirituele zoektocht naar de essentie van menszijn. 

HEEL DE WERELD meditatie/lezing
Op deze bijeenkomst wordt je meegenomen op een innerlijke reis via muziek en meditatie, via verhalen en channeling, om het Vijfde Element te ervaren. Je bent van harte welkom!

Data: zondag 16 februari 2020
Locatie: Great White Whale Center
Aanvang: 14.00 - 17.00
Kosten: € 20 Consumptie inbegrepen.
Inschrijven

 

NB. Op deze avond kun je het boek kopen voor €20. 

Ton van der Kroon schreef tien boeken over spiritualiteit en persoonlijke bewustwording. Zijn boek voor mannen 'De Terugkeer van de Koning' werd een bestseller en werd in 7 talen vertaald. Hij reist de hele wereld over op zoek naar mythologische verhalen en spirituele tradities om inzicht te krijgen in de grote verandering en transformatie in onze tijd. Zijn bevindingen en reisverslagen beschrijft hij in de serie HEEL DE WERELD: De Zevende Poort, Het Labyrint van de Tijd, De Meesters van Shambhalla. Als climax verschijnt nu het laatste deel: Het Vijfde Element. Meer informatie vind je op WWW.TONVANDERKROON.COM