Setchaëm 27/08/12 

 

Gegroet geliefden, Ik ben Heer Setchaem afgevaardigde van de Galactische federatie.

Wij groeten jullie van uit al onze niveaus uit dankbaarheid voor jullie inzet.

Wij vragen jullie bij aandrang om jullie pad verder te zetten en vooral dan, in het volle vertrouwen, in de volle overgave van uit jullie eigen intuïtie, jullie beseffen en vertrouwen nog te weinig op jullie gevoel.

Jullie leggen nog te weinig de link tussen jullie gevoel en jullie ziele eigenheid, teveel is nog de overtuiging aanwezig dat jullie dit fysieke lichaam zijn.

Daarom nogmaals vragen wij jullie met aandrang jezelf meer en meer dagdagelijks te gaan zien als een prachtig Goddelijk wezen, ziele wezen, wat in een fysieke vorm hier aanwezig is, zodanig dat door deze beeldvorming jullie connectie met die ziel die jullie zijn, meer en meer manifest wordt, dat dit eindelijk jullie nieuwe overtuiging wordt, overtuiging die volledig strookt voor de volle honderd procent met de realiteit van zijn.

Ga dus door op dit pad en bouw stap voor stap deze overgave en dit vertrouwen in jezelf naar jezelf doe en naar al wat is toe, op .

Ga door, jullie worden steeds op elk moment geholpen en gesteund niet alleen door jullie eigen begidsing en jullie eigen begeleiding maar door zovele duizenden wezenheden uit zovele verschillende stelsels wat boven jullie bevattingsvermogen gaat omdat elk wezen de diepere betrachting heeft om jullie te helpen te ondersteunen en te begeleiden in dit voor jullie enorm moeilijke proces.

Wij hebben hier alle begrip voor en alle respect, maar besef ook heel goed dat indien jullie wezenheid, jullie ziele formatie wie elk van jullie is niet van zulke gigantische orde zou zijn, jullie dit werk onmogelijk zouden kunnen realiseren.

Wij vragen jullie bij aandrang, laat het kleine beeld wat jullie van jezelf hebben nu eindelijk los, wees wie je bent, zet neer vanuit je hart, van uit je gevoel, van uit je intuïtie ,alles samengevat van uit je ziele wezen wat je bent en geniet van al deze positiviteit die deze keuze met zich meebrengt, want stap voor stap kom je terug in de verbinding met datgene wat voor elk van jullie thuiskomen betekent.

Thuiskomen in jezelf is ook loskomen van de illusie, van uit het vertrouwen, van uit de overgave naar datgene wat jouw ziel jullie aanreikt via jullie gevoel via jullie  intuïtie.

Wij danken jullie voor jullie gigantische inzet.

Wij respecteren jullie op een wijze die jullie je niet kunnen voorstellen en toch is het zo.

Wij hebben maar één woord hier voor, DANK.

Ik ben Heer Setchaem afgevaardigde van de Galactische federatie.

NAMASTE

 

 

Terug naar channelingen