Setchaëm januari 2014

 

Mijn naam is Setchaëm,

Ik ben de afgevaardigde van de Galactische federatie.

Ik spreek tot jullie in naam van alle begeleiders, Aards en Buitenaards, die reeds zo lang, momenteel en toekomstig, jullie helpen in jullie proces van evolutie en bewustwording.

Wij houden eraan nu bij het einde van deze jaartelling zoals jullie die zien, jullie te bedanken voor jullie inzet in het eerste jaar van de nieuwe cyclus.

Wij weten dat het voor velen een hele klus is om doorheen de clusters van verwarring van de overtuigingen, op je rechte lijn te blijven.

Besef en aanvaardt geliefden , dat wij jullie bejegenen met het volle respect dat jullie verdienen. Velen van ons hebben fysieke incarnaties gekend en weten en voelen wat dit voor jullie momenteel betekent , hoe zwaar deze opdracht kan zijn.

Doch daarom ons opperste respect voor de manier waarop jullie steeds opnieuw kiezen voor de impuls voor de stem van uit je hart, van uit de ziel die jullie zijn.

Weet en aanvaardt, voel, continu onze aanwezigheid en ondersteuning van dit o zo belangrijke proces waarvoor jullie gekozen hebben om nu en de komende periode aan mee te werken.

Het is één groot enorm samenwerkingsverband waarvan jullie de reikwijdte onmogelijk kunnen bevatten maar in deze beperking zetten jullie dit neer.

Daarom nogmaals ons gigantisch respect , onze gigantische dankbaarheid en onze volledige overgave in volledige steun op alle vlakken naar jullie toe.

Dank u wel, jullie zijn prachtige lichtwezens, enorm krachtig, jullie zijn één voor één het licht.

Wij begroeten jullie van uit het hoogste respect,

Ik ben heer Setchaëm,

Namasté

 

 

Terug naar channelingen