St Germain doorgave aan Margriet op 25/06/12

 

Ik ben St. Germain ,

 

Ik omring jullie met mijn Violette Licht en nodig jullie allen uit om in het energieveld van de ohm kristal , in mijn etherische ruimte ,enthousiast aanwezig te zijn .

Ieder van jullie zal in jullie zelf een herinnering ophalen van dat gene wat jullie manifest hebben gemaakt in de Gouden Tijd van Atlantis , wat we naar achter hebben geschoven  omdat er pijn opzat.

 Pijn omdat je niet helemaal tot uitdrukking hebt kunnen brengen ; dat , wat je in jouw liefdesleven bedoeld had  om te doen  in die incarnatie .

Maar wees gerust geliefd wezen in incarnatie ;  zoals jullie gehoord hebben  in het begin van de avond ,de woorden uitgesproken  door mijn boodschapper, het is nu de tijd om alles ; oude herinneringen , oude pijn, oude overtuigingen , vrij te maken , zodat jullie kennis en jullie wijsheid en liefde  weer mag vloeien in alles wat in beweging is, naar jullie medemens,  naar de dieren , naar onze geliefde planeet moeder aarde .

 Omring jullie zolang en zoveel als mogelijk met deze energie van het ohm kristal ,die de laatste 7dagen door de Kristallijne Raad van Licht geactiveerd is  tot 100 procent  Een ieder van jullie  kan en mag de vrijheid nemen  om zo vaak  als jullie het nodig vinden  aanwezig te zijn   in deze energie ;

die zo voor ieder van jullie zo herkenbaar is omdat jullie allen  hiermede al geleefd hebben In een ander tijdperk ,  maar zoals jullie weten , tijd bestaat niet ; het verleden,  de toekomst , alles is mogelijk in dit nu moment.

 In liefde omringen wij jullie , wij zijn trots op de moedige manier waarop jullie bereid zijn dit alles in het aardse  te overstijgen en jullie goddelijk wezen opnieuw te laten zien in deze en volgende incarnaties waarin jullie zeker zullen helpen om alles  naar de Gouden Tijd   te brengen

 Nogmaals  ik omring jullie  met mijn violette liefde  en ben dankbaar  dat ik de kans heb gekregen mij tot jullie me  te richten 

 

Ik ben St. Germain ,

Namaste lieve vrienden 

 

 

Terug naar channelingen