STARGATE-MEDITATIES

L I V E  S O U N D  G U I D A N C E

GWWC BORSBEEK                    

VRIJDAG (afzonderlijk te volgen)

27 SEPTEMBER

25 OKTOBER

22 NOVEMBER

20 DECEMBER

ELS BEULS

Start: 20u - 22u30

Bijdrage: 20€

HET STARGATEVELD IS EEN KRACHTIG PORTAAL DAT VERSNELLING EN UITBREIDING VAN HET MENSELIJK BEWUST-ZIJN OP ONZE AARDE EMPOWERD EN ASSISTEERT.

Tijdens de gegidste meditatie draagt de Stargate een bewust en interactief Multi- dimensionaal veld van energie uit. De frequentie van de individuele deelnemers stijgt en er ontstaat een authentieke verbinding met andere dimensies en hogere bewustzijnsvormen.

Het is een unieke weg van exploreren, groeien in je eigen bewust- zijn, vanuit de intentie om je menselijke ervaring te begrijpen en op te liften.

 

 

BASIS VAN DE STARGATE = niet werken maar loslaten, ontspannen vanuit de intentie en attentie om zich te openen in een krachtig transformerend veld.

 

​​

  • De deelnemer heeft de mogelijkheid om vibrerende multi-dimensionele aspecten van zijn groter bewustzijn te ervaren en deze wijsheid en kennis terug in zijn eigen realiteit te (be)leven.

  • Hij/zij heeft de directe ervaring van oneindigheid en hij kan via intentie zijn natuurlijke staat van zijn terug her-inneren: liefde, vreugde, bliss, eenheid…

  • Vanuit innerlijk observatie kan hij zichzelf toestaan om beperkende programma’s, gehechtheden op te lossen om zo meer liefde en appreciatie te genereren.

  • Het HART opent zich en straalt lichtfrequenties in onze cellen en ons DNA.

 

Als begeleider word ik geholpen door “mijn team” van ontwaakte aspecten van mijn Grotere bewustzijn waaronder: Pleiaden, Hathors en Lemurische meestersen andere Lichtgidsen….

INSCHRIJVEN:

NAAM+INSCHRIJVINGSDATUM

elsbeuls@telenet.be

INFO:

Voor meer inlichtingen kan u contact opnemen

ELS BEULS: 0032(0)499 76 22 68

ADRES: JOSEF REUSENSLEI 182, 2150 BORSBEEK

Els .jpg

MIJN BEGELEIDINGS MISSIE

UNFOLDING NATURE

NATUURLIJK, KWALITEITEN ONTWIKKELEN

 

BODY-TALK                                        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STARGATE FACILITATOR

SOUND - REBA-LANCER

MOVEMENT - INSPIRATOR

BEELDEND KUNSTENAAR

 

 

 

BASIS: RIJKE LEVENSERVARINGEN