top of page

Walter

Ik ben spiritueel healer en channeler, maar mijn verhaal begint in 1996.

Ik had een eigen zaak in schilder en decoratiewerken  met 12 man personeel en 2 jaar op voorhand volgeboekt.

Op een gegeven moment werd ik erg ziek , had bloed laten trekken en dat zag er niet goed uit. De dokter raadde mij dan ook aan om onmiddellijk voor opname naar het ziekenhuis te gaan.

Mijn toenmalige vriendin reed met mij naar het ziekenhuis, toen zij een bocht nam viel ik om in de auto ( ik zat op de achterbank)  ik kon niet meer zelf recht komen.

Het verdikt was:  acute leukemie,  ik had nog 12 uur te leven ( en 32% om het te overleven ).

6 maanden heb ik op de steriele kamers gelegen in het Middelheim ziekenhuis en gedurende deze 6 maanden enkel ogen gezien. Ik heb 4 maal chemo gekregen telkens 1 maand aan een stuk.

De dokters hadden mij verteld dat al mijn reflexen verbrand waren van de chemo en ik nooit meer zou kunnen werken. Dus moesten de boeken officieel worden neergelegd van mijn zaak.

In de vijfde maand kwam er een bevriend echtpaar op bezoek en de vrouw begon een verhaal te vertellen. Opeens zei er een stemmetje tegen mij: "dit verhaal is niet waar".

Ik dacht dat ik aan het gek worden was, dat niet enkel mijn reflexen verbrand waren maar ook iets in mijn bovenkamer! 

De stem sprak en zei: "Neen, we zullen u dit bewijzen".

Ongeveer een week later komt die vriend alleen op bezoek en de stem was er terug en zei: "Vraag hem opnieuw dit verhaal te vertellen!"

Ik ging in weerstand omdat het goed mogelijk was dat deze vriend me ook gek zou verklaren maar nee, hij begon dit verhaal terug te vertellen, maar wat gebeurde er: het was toch een andere versie !

De stem sprak weer: "En hoe voelt dit voor jou?" Voor mij voelde dit inderdaad goed .

De stem zei verder: "Vanaf nu heb je geen boodschap meer aan leugens in je verdere bestaan" . 

Ik vroeg mezelf af wat ik hier nu aan had: ik stond voor een revalidatie van minimum twee jaar!

Vanaf dat moment, telkens dat er iemand op bezoek kwam, mijn vriendin, verplegend personeel... telkens ze de waarheid een beetje verdraaiden... wist ik het! De innerlijke stem hielp me hierbij.

Voor sommigen betekende dit een hele confrontatie. 

Dit proces is blijven groeien en op een zeker ogenblik kon ik ook vragen stellen en deze werden dan beantwoord.

Zo zijn de conversaties tussen de stem ( inmiddels gidsen en begeleiders) en mij sterker en sterker geworden en gebruik ik deze begeleiding ook om anderen te helpen.

Van hen heb ik ook een healingstechniek doorgekregen zodat ik alle onbalansen kan en mag afvoeren en de persoon terug mag opladen met de hoogste kosmische liefdeslicht energie.

Ik help mensen om inzichten te krijgen in bepaalde situaties zodat je beter in het leven kan staan, gezonder en gelukkiger.

Natuurlijk is het de bedoeling dat wij aan ons zelf werken maar we hoeven niet alles alleen te doen.

Door mijn connectie met de begeleiding heb ik ook contact met entiteiten.

Dus wanneer je in huis dingen aanvoelt , je moe voelt en niet weet waar het vandaan komt , kan het zijn dat er energieën in je huis zijn , of op jezelf kleven , die er niet thuishoren. Zij komen ook energie aftappen.

Ik kom dan bij je huis uitzuiveren of jezelf en deze entiteiten of energievormen terug naar het licht brengen.

Jullie kunnen mij bereiken op het nummer 0479/613092

Walter van Velthoven

Jozef Reusenslei 182

2150 Borsbeek

bottom of page