top of page
workshop ‘Quantum Jumpen’ met Ward vanempten
Ward.jpeg

Quantum Jumping is een geavanceerde visualisatie methode die niet van deze wereld klinkt: omdat ze dat ook niet is.

Wetenschappers als Hawking en Einstein brachten een groot deel van hun carrière door met het onderzoeken van het bestaan van alternatieve universums.

Maar je hoeft je niet te binden aan de theorie van alternatieve realiteiten om je leven te transformeren met Quantum Jumping: een van de krachtigste (en ongebruikelijkste) creatieve visualisatie methoden ooit gemaakt.

Alles is energie en energie is frequentie/trilling. Je gedachten, je gevoelens, echt alles is energie.

In de wet van resonantie wordt gezegd dat je aantrekt wat je uitstraalt. Als je angst hebt omwille van je financiële toestand, tril je dat uit en wat denk je dan dat je aantrekt? Juist ja, meer rekeningen. “Where your intention goes energy flows“ (waar jouw intentie naartoe gaat, stroomt energie).

Dus wat je aandacht geeft groeit. Nu kan je wel positief gaan denken, maar als je het zelf niet gelooft,....

Maar wat als ik nu zeg dat er oneindig veel universums zijn met oneindig veel tijdslijnen en op iedere tijdslijn loopt en een Qauntumself (Kwantumzelf: een soort dubbelganger) van jezelf rond.

Deze Qauntumself is op dezelfde dag dan jou geboren maar heeft andere talenten ontwikkeld, andere beslissingen gemaakt, problemen al opgelost waar jij nog mee rondloopt,....

Stel dat we nu een “quantum Jump” maken naar die dubbelganger en daar de trilling, het ritme van die dubbelganger overnemen, integreren en meenemen terug naar deze tijdslijn.

Dan moeten er zaken rond jou gaan veranderen want dan heb jij een ander trilling.

 

Dag 1 is meer een begeleidende vorm waarbij ik vooral tracht om de blokkades die mensen ervaren (om zaken te zien) weg te werken. Met begeleide meditaties .

Dag 2 wordt er meer een techniek aangeleerd om de sprongen autonoom te maken.

 

Bij alle workshop wordt er achteraf een verborgen link op mijn website verzonden waar alle uitleg op staat opname van de audio's van de oefeningen die wij tijdens de workshop gebruiken.

 

Inbegrepen: 

 

3 quantum jumps

Je krijgt een link naar drie ingesproken jumps (dezelfde als we tijdens de dag doen)

 

Meer info op https://www.soultransition.be/cursus-quantum-jupning

Wanneer:

Donderdag 25 januari (dag1) en donderdag 8 februari  2023 (dag twee).

Deuren open 09.30u we starten stipt om 10.00u.

Einde voorzien rond 16 a 17 uur

Bijdrage in de kosten 115€ drank per dag , versnaperingen en een heerlijke lunch inbegrepen.

Het betreft 2 dagen maar deze hoeven niet allebei gevolgd te worden. Je dient wel eerst dag 1 gevolgd te hebben voor je dag 2 kan volgen.

 

Betalen ter plaatse.

Gelieve hier in te schrijven voor 25 januari eerste dag

Gelieve hier in de schrijfven voor 8 februari tweede dag

Ward Vanempten is Hypno- en regressietherapeut en quantum jumper. Naast zijn praktijk in Diest geeft hij lezingen en workshops over de Schumann resonantie, quantum jumping en trauma- stressvrij leven.

bottom of page