top of page

Liefdes ademhaling

De meditatie van de liefdesademhaling helpt je verbinding te maken met dit vat en je af te stemmen op goddelijke liefde. Doe iedere ochtend en iedere avond de volgende stappen gedurende vijf tot tien minuten of net zolang tot je het gevoel hebt dat je alleen nog maar liefde bent en alleen nog maar uit liefde handelt en voelt dat liefde alom tegenwoordig is. Let eens op hoe het met je gaat nadat je de oefening ongeveer een maand lang hebt gedaan. Je zult de goddelijke aanwezigheid heel dicht bij je voelen. Je zult in het goddelijke vat kunnen  kijken en heel duidelijk kunnen herkennen welke schatten jij in je hebt.

 

1 Stel je voor hoe je verbonden bent met een straal van zuivere liefde, die vanuit het hart van de goddelijke moeder, van de goddelijke vader of vanuit het universum ( of uit een andere bron, het maakt niet uit wat je gelooft ) naar je hartchakra in het midden van je borst stroomt.

 

2 Adem deze liefde diep in je longen en zeg dan met heel je hart: ‘Ik ben liefde’, en voel hoe liefde in je stroomt en je helemaal vult. Houd je adem even in en voel de liefde in jezelf voor je weer uitademt.

 

3 Adem deze liefde langzaam in je hele lichaam en zeg dan met heel je hart zachtjes: ‘Ik ben liefde’, terwijl je je voorstelt hoe deze liefde iedere afzonderlijke cel van je lichaam vult. Stel je vervolgens bij het uitademen voor hoe de liefde vanuit je aura of je energieveld ook de wereld in stroomt.

 

4 Zeg daarna meerdere malen tegen je lichaam: ‘Ik hou van je, ik hou van je,...’ , tot het overal kriebelt.

 

Begin dan weer van voren af aan en blijf de oefening gedurende vijf tot tien minuten herhalen.

 

Deze oefening opent je cellen en je DNA zodat je ontvankelijker wordt voor zuivere liefde en de goddelijke aanwezigheid. De oefening versterkt je spirituele hart en je vermogen om liefde aan te trekken, vast te houden en naar de wereld uit te stralen. De oefening verandert je frequentie en zal zodoende je leven veranderen. Je zult steeds meer in harmonie zijn met het goddelijke en met het universum. Je doelen en wensen zullen met steeds minder moeite gerealiseerd worden en dat wat je schept, wordt op wonderbaarlijke wijze steeds meer zichtbaar in je leven. Je DNA zal zich openen zodat je verbinding gaat maken met je Akasha. Je bent heel dicht bij je hogere zelf en je kunt er één mee worden en er volledig in opgaan. Je kunt je ontwikkelen en steeds meer zijn wie je werkelijk bent.

 

Stel je open voor het communiceren met je hogere zelf. Je hoeft alleen maar de beslissing daartoe te nemen. Ja, je hoort het goed. In de nieuwe energie gaat alles gemakkelijk. Neem nu gewoon de beslissing om je volledig te openen voor het communiceren met je hoger zelf.

 

Open jezelf ook weer voor ervaren van dankbaarheid. Dankbaarheid voor je lichaam, dat wonderbaarlijke instrument. Laat deze dankbaarheid steeds sterker worden in je hart, laat die daar pulseren. Ervaar deze dankbaarheid ook in je lichaam en in je denken. Wees dankbaar voor deze geweldige scheppende kracht die je gedachten je geven. Met je denken en met je besluiten schep je je toekomst. Je vrije wil zorgt ervoor dat precies die gedachten in je geest opkomen die precies die toekomst voor je scheppen die je je wenst. Wees dus dankbaar dat je die wijsheid bezit, dat weten, deze hechte verbinding met je goddelijke kern waarmee je met de bron van de schepping verbonden bent.

 

Leg nu je hand op je hart en zeg drie maal achter elkaar

 “ IK BEN ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE”

 

Geniet nu van het gevoel dat over je neerdaald.

 

 

 

Terug naar meditaties

bottom of page