top of page

D-Linking meditatie van Roy Martina

 

Ontspan je zo goed als je kan.

Word je bewust van je voeten en word je bewust van de verbinding die je hebt met moeder aarde.

Je kan het voelen………..alle negativiteit stroomt uit jouw lichaam, via de voeten,via de energetische wortels diep de aarde in, waar alles wat uit balans is, wat disharmonisch is, volledig wordt verbrand in de kern van de aarde…………….het vuur der transformatie.

De aarde zendt terug : helende energie die vervolgens weer door de voeten wordt geabsorbeerd, volledig opgenomen………….pure elektromagnetische helende energie van moeder Aarde.

Word je nu bewust van de energie die terugstroomt………koppel het nu aan je ademhaling.

Wanneer je uitademt laat je alle negativiteit los, alles wat je niet meer wilt in je leven laat je los.

Wanneer je inademt absorbeer je via de voeten de helende energie van moeder Aarde. De helende energie stroomt binnen en brengt alles terug in balans, het lichaam wordt beter en beter in de zelfheling. Dit gaat door dag en nacht ook als je je er niet van bewust bent. Heerlijk helende energie stroomt naar alle delen van het lichaam die het nodig heeft.

Alle organen, alle weefsels volledig nu in rust.

 

Word je nu bewust van de kristal onder je voeten die er voor zorgt dat alleen die energie die je nodig hebt, de precisie energie opgenomen wordt. Alles wat je niet nodig hebt wordt doorgegeven aan de omgeving.

Word je nu bewust van de kruinchakra : daar komt het Licht binnen van het Universum. Miljoenen lichtstralen komen in een trechter binnen, volledig opgenomen door de chakra’s. voel dat , hoe dat Licht naar binnen stroomt……… Heerlijk gouden deeltjes die opgenomen worden in alle cellen van het lichaam. Je hart wordt gevuld met onvoorwaardelijke liefde.

 

Je komt helemaal tot rust en zo dadelijk ga je beginnen met de banden door te knippen met een persoon die nu voor jou belangrijk is. Een persoon of een situatie waar je nu aan denkt, het mag wie of wat dan ook zijn. Wat je anders wil gaan beleven in de toekomst.

Het kan ook zijn dat je anders om wil gaan met bepaalde zaken in jouw leven.

Op de tel van 3 ben je in de piramide.

De piramide bestaat uit 2 delen : het bovenste deel is blauw transparant en het spiegeldeel is goudtransparant.

1 – 2 – 3 

Je bent nu in de piramide en je wordt je nu gewaar van de 4 helpers die er zijn :       4 engelen : Rafaël, Michaël, Zadkiël en Uriël……..ook de meester Saint Germain is aanwezig om je te ondersteunen met jouw karmische processen.

Op de tel van 3 zal de andere persoon of situatie in metaforische vorm, op ongeveer anderhalve meter afstand voor jou verschijnen.

1 – 2 – 3

Word je nu gewaar van de persoon of de situatie. En in deze prachtige doorzichtige blauwe piramide kun je je nu bewust worden van de banden die tussen jou en die persoon of die situatie zijn…………..word ze nu gewaar.

Misschien kan je ze zien, voelen, horen…………..het maakt niet uit.

Jullie zijn nu al een tijd verbonden via negatieve resonanties, ook die ver terug gaan. Het kunnen emotionele zaken zijn maar het kunnen ook andere dingen zijn……het maakt niet uit.

Op de tel van 3 vragen we aartsengel Michaël om deze banden door te snijden.

1 – 2 – 3

misschien kan je het zien, misschien kan je het voelen, misschien kan je het horen……….maar de aartsengel Michaël snijdt nu met zijn blauwvlammend zwaard alle banden door  ; zowel aan jouw kant als aan de kant van de ander.

Deze banden vallen nu op de grond, ze zijn nu doorgesneden en mogelijk als de ander je nog steeds kan raken dat je het opnieuw moet doen ; er zijn banden die hardnekkig kunnen zijn. Je blijft dit nu zolang doen tot je de ander of de situatie volledig kunt waarnemen zonder negatieve emoties. Je kan in je kracht blijven, wat zij doen heeft geen invloed meer op jouw gemoedsrust.

 

We vragen nu aan de meester Saint Germain om het Ultraviolette Licht te ontsteken.

1 – 2 – 3

en opnieuw word je gewaar van verbindingen, banden die er bestaan, die voorkomen uit vorige levens, vorige ervaringen, vorige relaties, vorige verbindingen, die worden nu allemaal opgelost in het Ultraviolette Licht van de meester Saint Germain.

Op de tel van 7 zijn al deze interdimensionale banden volledig verbrand.

1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 6 – 7

Voel nu dat er steeds meer rust in je komt als je aan de ander of de situatie denkt.

Wat ze doen of zeggen of zelfs denken heeft geen invloed meer op je gemoedsrust. Ze mogen alles doen en zeggen wat zij willen. Jij komt voor jezelf op.

Op een liefdevolle krachtige manier vertel je vanaf nu jouw waarheid.

 

En nu vragen we de aartsengel Rafaël om een heling te doen waardoor alle oorzaken, alle trauma’s worden geheeld tot diep op chakra-niveau.

De aartsengel Rafaël gaat nu met je werken : energie stroomt door zijn handen of zijn intentie in op de plekken die het nodig hebben.

De chakra’s worden nu volledig in balans gebracht.

Op de tel van 7 is het helemaal klaar       1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 6 – 7

 

Er is nu nog meer rust, nog meer kracht in jou wanneer je omgaat met de ander of met de situatie. Je kan het nu in een groter verband zien, je kan nu zien dat je aan het leren bent om steeds krachtiger te worden en dat de ander daar een rol in speelt. De ander creëert de situatie voor jou zodat jij sterker kunt worden, krachtiger kunt worden, steeds meer in je eigen kracht kunt blijven.

 

Nu is het tijd voor het eindritueel.

Je kijkt de ander of de situatie aan en zeg de volgende woorden :

-          ik neem mijn kracht terug en ik geef jou jouw kracht terug.

-          Ik neem mijn vrijheid terug en ik geef jou jouw vrijheid terug.

-          Ik neem terug wat van mij is, inclusief mijn zielenfragmenten en ik geef jou terug wat van jou is, inclusief jouw zielenfragmenten.

Voel nu weer meer rust, meer acceptatie, meer respect voor jezelf en voor de ander.

 

Het is nu tijd om te vergeven :

-          ik vergeef jou voor alle pijn en lijden dat je mij veroorzaakt hebt.

Voel nu dat je echt vanuit je hart vergeeft, dat je begrijpt dat de ander handelt vanuit hun eigen beeld van de werkelijkheid, vanuit hun verleden, hun trauma’s, alle pijn die hun is aangedaan projecteren zij op anderen zoals wij dat allemaal doen. Zeg nu :

-          ik vergeef je en ik vraag je mij te vergeven voor alle pijn en lijden die ik jou veroorzaakt heb

ook al zijn we er ons niet altijd van bewust, de ander kan zich ook door ons afgewezen voelen. Of we dat bewust of onbewust doen maakt niet meer uit.

We vragen de ander ons te vergeven.

 

Nu is het tijd om onszelf te vergeven :

-          ik vergeef mijzelf dat ik zolang deze pijn heb meegenomen.

-          Ik vergeef mijzelf dat ik niet in mijn kracht was.

-          Ik vergeef mijzelf dat ik me tot dit niveau verlaagt heb. Dat ik ben gaan geloven dat een ander mij pijn kan doen.

-          Ik vergeef mijzelf voor alles wat ik bewust of onbewust heb gedaan waardoor ik langer heb geleden

De vergiffenis is nu gedaan.

 

Het is tijd om dit hoofdstuk af te sluiten. Zeg zachtjes

-          het verleden blijft in het verleden en heeft geen invloed meer op het heden en de toekomst. Het enige wat ons nog kan binden is liefde van hart tot hart.

-          Ik wens jou het allerbest toe en een goed, succesvol , gezond en gelukkig leven. Hetzelfde wat ik mezelf toewens.

-          Ik laat jou gaan in vrede en dankbaarheid voor de lessen.

 

Het is nu tijd om afscheid te nemen. Op de tel ven 3 laat je los.

1 – 2 – 3

Keer nu terug naar het hier en nu en word je bewust van het volgende :

Dat deze persoon of deze situatie een rol speelt, een rol heeft aangenomen, dat voor we hier op aarde zijn aangeland reeds was afgesproken. Deze persoon of situatie heeft zich als vrijwilliger aangediend om ons te helpen krachtiger te worden.

Het uiteindelijke doel is dat niets of niemand ons nog uit onze kracht kan halen.

Vanaf nu hebben wij dit spelletje door. Wij weten dat de anderen hier zijn om ons te testen, te kijken of wij in onze kracht kunnen blijven.

Vanaf nu zullen we onmiddellijk bewust worden wanneer wij niet in onze kracht zijn en zullen we door diep in en uit te ademen onmiddellijk de banden kunnen doorsnijden.

Elke keer dat je deze oefening doet word het makkelijker en makkelijker om de banden heel snel door te snijden, om te stappen uit het spinnenweb van negatieve verbindingen en alleen nog de weg van liefde te bewandelen.

En liefde betekent in eerste plaats liefde voor onszelf.

In onze kracht blijven, onze grenzen aangeven en ons niet meer laten weghalen van die kracht.

Wanneer een ander ons met niet respect behandelt blijven wij respectvol want wij blijven verbonden met onze kracht.

 

Word je opnieuw bewust van de verbinding met al die stralen die komen van de sterren, van het universum en van de verbinding met de aarde en word je nu bewust van de verbinding in je hart. Je hart pompt met elke hartslag alle kleuren van de regenboog in alle richtingen in het lichaam en om het lichaam heen.

Dat is wie we zijn : onsterfelijke, geestelijke wezens, onsterfelijke energieën die het lichaam gebruiken om het 3dimensionele leven te ervaren en daar van te leren.

 

Haal diep adem in en kom helemaal terug bij jezelf, kom helemaal terug in je eigen kracht. Helemaal terug naar het hier en nu. Op de tel van 3 ben je weer helemaal terug hier en nu.

1 – 2 – 3 

 

 

Terug naar meditaties

bottom of page